Vuosi 2015

18.1.2015 Ylivieskan kirkko, messu. Vuosi alkaa tuttuun tyylin oman seurakunnan messusta. Sain olla palvelemassa seurakuntaani viuluineni kanttori Eeva Korhosen hoitaessa musiikillisen säestyksen. Soitin Benedetto Marcellon Sonaatista G-duuri kaksi osaa eli "Largo" ja "Andante" sekä lisäksi Leevi Madetojan "Ei mitään multa puutu" ja Viljami Niittykosken "Maa autuaiden". Näin oli tämäkin vuosi päästy palvelun tiellä yhden messun verran viulun ja musiikin merkeissä eteenpäin.

18.1.2015 Merijärven kirkko, sanajumalanpalvelus. Ylivieskasta siirryimme Eevan ja kirkkoherra Timo Määtän kanssa kappeliseurakuntaan Merijärvelle, jossa talvisaikaan jumalanpalvelukset pidetään kauniin seurakuntatalon salissa. Näkymä ulkona olevaan puiseen isokokoiseen Ristiin on vaikuttava ja samalla kaunis. Esitimme täsmälleen samat kappaleet kuin Ylivieskassakin eli Marcellon sonaatista kaksi osaa ja Leevi Madetojan "Ei mitään multa puutu" sekä Viljami Niittykosken "Maa autuaiden".

1.3.2015 Ylivieskan kirkko. messu. Faceboodiin kirjoitin tämmöisen päivityksen tästä messusta: "Leppilammen Jukka kirkkoontulijoita pitkän pätkän. Muistaa kotiseutuaan, ja käy melko usein "hesalaisuudestaan holimatta" tervehtimässä Kaino-äitiään ja Veikko-isäänsä (todettiin, että mitäs me kannuslaiset). 
Seurakuntalaisia oli kokoontunut ilahduttavan paljon jumalanpalvelukseen, jossa sain olla viuluineni omalta osaltani palvelemassa vastaten musiikista kanttorimme Jonna Ypyän kanssa. Kirkkokahveilla riitti kiittelijöitä ja kättelijöitä, että olivat saaneet jotain musiikistamme. No Jukan kanssa vaihdettiin kirkkokahvipöydässä muutama sananen, odotettavissa on taas levy "jukantapaiselta" poppoolta, positiivinen juttu, että näitä levyntekijöitä hengellisessäkin musiikissa vielä riittää. 
No mitä soitin eli Massenet`n "Elegian" ja pyynnöstä Matthessonin "Air"`n sekä L-K Kallungin sovituksen viululle ja uruille virrestä 309 "Nyt vielä etehesi". Jonna Ypyän laulamaan Turpelan "Taivaassa minulla on sinut" tein obligaaton, että tämmöstä."

15.3.2015 Reisjärven kirkko ja seurakuntatalo. Kirkkoherra Janne Isomaa asetettiin virkaansa piispa Samuel Salmen litrugoimassa Messussa ja juhlassa. Mukana oli runsaasti musiikkia seurakunnan kanttori Riitta Kaariniemen johdolla, kirkkokuoro, lapsikuoro ja Susanna Pöytärin johtaja kristillisen opiston kamarikuoro sekä viulisteina Jessica Koskela ja allekirjoittanut. Olimme mukana virsissä ja tein joitakin obligaattoja sekä alkusoittoja kahdelle viululle. Ristisaattueen tullessa sisään soitimme sovituksen kahdelle viululle virrestä "On riemu kun saan tulla".
Juhalassa toisimme Johanne Brahmsin "Kehtolaulun" kahdelle sooloviululle. Saimme erinomaisen hienon vastaanoton ja itse olen kiitollinen palvelutehtävästä saada olla paikalla ja tapasin mm Jaakko Rantamäen joka aina muistelee Kannuksen aikoja lämmöllä. 
Jessica Koskela kertoi mielellään jatkavansa yhteistyötä, jota mielelläni toki minäkin. "Meistä kuulette vielä"...

18.3.2015 Alavieskan kirkko. Paastonajan virsi-ilta jossa sain olla palvelemassa yhdessä seurakunna kanttori Eila Kohtiahon kanssa. Kymmenen pääsiäiseen ja paastonaikaan liittyvää virtta veisattiin alavieskalaisten kanssa viulusäestyksen kera. Lisäksi soitin Ole Bullin "Kun hiljaisin hetkin" ja tutun "Panis Angelikus - Leivästä enkelten" -nimiset sävelmät. Oikein lämmin hetki virsien parissa. Kiitos!

20.3.2015 Reisjärven kirkko ja seurakuntatalo. Erkki Suontakasen siunaus- ja muistotilaisuus. Toteutin vainajan omaisten ja ennen kaikkea vaimon, Kirstin, toiveet musiikin osalta eli kirkossa alkuun soitin kanttori Riitta Kaariniemen säestyksellä "Maan korvessa kulkevi lapsosen tie" ja vainajan arkulle lähiomaisten laskiessa seppeleen yhdessä laulaja Heikki Hovin kanssa "Niinkuin muuttolintusen tie" sekä arkkua kannettaessa kohden hautausmaata "Vanha virsi Taalainmaalta" laulun sovitettuna uruilla ja viululle. 
Muistotilaisuudessa soitin toiveen mukaisesti "Kristallivirran" ja Heikki Hovin ja Riitta Kaariniemen kanssa yhdessä "Hiljainen tienoo" laulun. Erkin näkoiset tilaisuudet sai Kirsti järjestettyä. Heikin Hovin laulaman Petri Laaksosen laulun sanoja lainaten, "hyvää matkaa".

1.4.2015 Hiljaisen viikon musiikki-ilta Ylivieskan kirkossa. Jonna Ypyä, Eeva Korhonen, Tapio ja allekirjoittanut sekä puhujana Anne Sumela. Syntyjään kaksi sieviläistä kanttoria ja kolme kannuslaista palvelemassa Ylivieskan seurakunnassa. Ohjelma oli kokonaan pääsiäisen hiljaisen viikon viitoittama eli pitkänperjantain ahdistuksesta riemuvoittoon Ristillä, vuorovirtenä Lauri-Kalle Kallungin sovittama "Aurinkomme ylös nousi". Musiikkia oli laidasta laitaan eli barokin aikakaudelta tähän päivään. Telemannin "Largo" huilulle ja soittimille sekä uruille aloitti ja jatkoimme Händelin "Sarabandella" päätyen Arthuro Cardeluksen "in Memoriam" sävellykseen. Nämä esitimme meille perinteisellä viulu, sello ja urut kokoonpanolla. Jonna lauloin "Nyt vielä etehesi" ystäväni, kanttori Vesa Erkkilän sovituksena, Beckerin "Kärsimyslaulun", Bachin "Se on täytetty" ja Kuusiston "Sun ristis juurehen". Eevas soitti uruilla Bachin "Arian" Matteuspassiosta. Pääsiäisen virtenä seurakunta lauloi "Oi rakkain Jeesukseni ja kolehtivirtenä virren 80 "Rakkauden armon lähde". Olin tyytyväinen illan tunnelmaan, joka ei ollut perinteinen konsertti vaan enemmän Sanan puhuttelua musiikin keinoin.

1.5.2015 Revontulikappeli Pyhä-Luoston Kairoksella. Saatiin nauttia "Kanttorit ja pojat" konsertista keskellä kauneinta Lappia. Sari Vähängas pianossa ja Hannu Niemelä sekä Seppo Tastula laulajina, Tapio sellistinä ja minä viulistina. Kiitollisia kuulijoita upeassa kappelissa satakunta ja meillä kaksi mieleenpainuvaa iltaa aamua ja yötä muistellen menneitä ja valmistautuen akkuja ladaten tulevaan. Olette kaikki uskomattoman tärkeitä tällä elämän taipaleella ja sen Isän suojeluksessa jota me näillä lauluilla ja musiikilla julistamme. Armosta ja vain Armosta olemme osamme saaneet.

3.5.2015 Rovaniemen kirkko. Vappuviikolopun riemu päättyi konserttiin Rovaniemen kirkossa. Kiitos kanttori Mauri Miettusen aivan uskomattoman mukavan seuran saimme Sari, Hannu, Seppo, Tapio ja minä olla julistamassa "Kanttorit ja pojat" konsertissa sitä mihin me turvaamma Jumalan Armo kestää ikuisesti. Satakunta kiitollista kuulijaa toivotti uudelleen tervetulleeksi koska tahansa. Lupaamme toivomuksen toteuttaa jos Luoja suo.

10.6.2015 Kalajoen kirkko kesämusiikki-ilta. Mukana laulajina Teija Orjala, Annukka Palola, Veli Ainali, Jukka Kesola ja Heikki Nurkkala, joka soitti myös kitarasoolon sekä soittajat Juha Markkanen oboe, Iiris Markkanen alttoviulu ja allekirjoittanut viuluineen ja myös laulajana vahvistetussa kvartetissa. Erittäin korkeatasoinen ilta jossa soolona esitimme Iiris Markkasen kanssa Johannes Brahmsin kehtolaulun sekä skotlantilaisen kansansävelmän Amazing Grace. Tuttuun tapaan kalajokiset ja vähän kauempaankin tulleet kansoittivat 150 ihmisen voimin kirkon ja kiitollisina kuulemaansa reilusti kävivät sanomassa kiitokset soittajille mutta me ennen kaikkea Taivaan Isälle saamastamme lahjasta. Tätä musiikillista viljaa on ilo jakaa.

9.-13.6.2015 Kalajoki Akatemian mukava musiikkileiri ja "viuluopena" kuudelle oppilaalle, Milja Raitanen, Marjo-Riitta Rantala, Sanni Saari, Netta Sandholm ja Iiris Tiinanen sekä aloittelevalle pianistille Pinja Pulkkiselle. Viulistien teemaksi olin ottanut jousikäden legaton. Siinä on viulistin ikuinen tehtävä ja parannuksen paikka. Oli oikein antoisa leiri, jossa tapasin uusia mukavia opettaja gollegoita ja jo ennestään tuttuja, Mariiana Dikanarova, Iiris Markkanen (ja miehensä Juha oboisti Jyväskylän orkesterista), Jouko Kantola ja Minna-Liisa Kaattari. Hienoja ja oikeastaan kaikkein eniten kasvattavia nämä kohtaamiset vähän rennommassa ja tiiviimmässä yhteisössä.

13.6.2015 Merenojan sali Kalajoki. Konsertti musiikkileirin päätteeksi. Viulistien Nea Rask, Jenna Niska, Mila Raitanen, Marjo-Riitta Raitanen, Sanni Saari, Netta Sandholm ja Mariiana Dikanarova sekä pianisti Minna-Liisa Kaattarin kanssa soitimme Shostakovitshin Preluden ja sovitin ukrainalaisesta kansanlaulusta kolmiäänsen sovituksen kolmelle viululle jonka soitimme oppilaiden kanssa seitsikkona. Oli oikein mukava ja innostava kokemus.

13.6.2015 Ylivieskatalo Akustiikka ja Vähäkankaan suvun sukujuhla. Jousisoitinrakentaja Alpo Vähäkankaan näyttely oli pääjuhlan yhteydessä ja minua oli pyydetty kertomaan ja soittamaan Alpon viululla pari kappaletta. Kerroin noin sen mitä tiedän ylipäätään viulusta ja sen rakentamisesta mutta ennen kaikkea Alpon tekmistä soittimista. Kanttori Sari Vähäkankaan säestämänä soitin Vanhan virren Taalainmaalta ja Gunnar Törnwallin Berceusen. Kiitollista väkeä istui katsomossa, jotka ilmeisestikin pitivät kuulemastaan. Kiitos Alpolle, että saan soittaa hyvällä viululla.

17.6.2015 Ylivieskan kirkko. Kesäillan iltamusiikkia kuului Ylivieskan seurakunnan keskiviikon musiikkihartausten sarjaan, jossa pienimuotoisin konsertein kutsutaan kuulijoita Sanan ääreen. Olimme konattorit Jonna Ypyä ja Eeva Korhonen sekä allekirjoittanut tänä keskiviikkona palveluvuorossa ja kiitollisin mielin lauloimme ja soitimme hyvinkin erilaista kesäistä kirkkomusiikkia muutamalle kymmenelle kiitolliselle kuulijalle. Itse soitin viulusooloina Vivaldin Largon, jossa Eeva soitti huilua ja Jonna urkuja sekä Schumannin Traumerein, Rachmaninovin Vocalisen ja mukana olin myös laulajana Merikannon Sunnuntai-nimisessä laulussa ja tein muutamiin Jonnan laulamiin lauluihin obligatot. Tästä illasta voi sanoa, että rakensimme koko ohjelman kauniiseen aurinkoiseen kesäiltaan herkäksi kokonaisuudeksi. Kommenteista päätellen onnistuimme tavoittamaan ainakin jotain siitä mitä halusimmekin. 
Nyt on kesäloman aika ja mökkitouhut sekä kodin pihapiiri on tämän jälkeen enemmän mielessä kuin viulunsoitto. Ilman musiikkia Sanan äärella ei intohimoinen hengellisen musiikin ystävä kuitenkaan tule toimeen - tavataan niissä merkeissä lomaillen. Taivaan Isälle kiitos tästä keväästä ja ihmisille, ystäville ja tutuille sekä vähemmän tutuille samalla kiitokset tästä keväästä.

30.10.2015 Kalajoen kirkko. Pyhäinpäivän iltamusiikki "kynttilöiden syttyessä". Tuttuun tapaan Kaljoen kirkkoon oli tullut mukavasti väkeä eli noin 200 ihmistä kuulemaan monipuolista ohjelmaa laulettuna ja soitettuna monenmoisin kokoonpanoin, ns. Projektikuoro Kalajoelta, Lapsikuoro, Miestenkuoro, Lassi Mäkelä, Kerttu Kauppinen ja Annukka Palola laulajina sekä Heidi Huhtala urkurina ja pianistina sekä allekirjoittanut viuluineen. Soitin obligaaton Projektikuoron esittämään "Taivaassa minulla on sinut" -sovitukseen. Lisäksi Annukka Palolan laulamaan "Ave Mariaan" tein sovitukseni viululle toiseksi ääneksi sekä samoin Martti Syrjäniemen "Nyt päivä laskee yön varjot vaipuu" kappaleeseen tein obligaaton sekä väli- ja alkusoiton. Illasta jäi kiitollinen mieli, että sai näin palvella taas mukana Jumalan Sanan musiikillisena tulkkina.

30.10.2015 Raution kirkko. Pyhäinpäivän iltamusiikki "Kynttilöiden syttyessä". Raution kirkossa olivat esiintyjinä vastaavassa tilaisuudessa saman iltana Raution seurakunnan kuorot Projektikuoro, Lapsikuoro ja Mieskuoro, Lassi Mäkelä, Pauliina Sormunen ja Annukka Palola laulajina sekä Heidi Huhtala urkurina ja pianistina sekä allekirjoittanut viuluineen kuin myös projektikuorolaisena bassostemmassa, joka lauloi Lauri-Kalle Kallungin sotivvaman Oi, Herrani kun matkani käy kuolemaan sekä Yrkö Karangon Rukouksen. Annukka Palolan "Ave Mariaan" soitin myös Raution kirkossa kirjoittamani viulustemman kuten myös Syrjäniemen "Nyt päivä laskee yön varjot vaipuu" lauluun tekemäni sovituksen. Rautiossa on hyvin vilkas seurakunnan musiikkielämä pienen kappeliseurakunnan kokoon nähden. Annukka Palola seurakunnan kanttorina on saanut paljon hyvää aikaan musiikillisena "kylän" moottorina. Siunausta tälle työlle kuten koko seurakunnalle siinä samalla. Kuulijoita kirkkoon oli kokoontunut enemmän kuin Kalajoelle eli yli 200 ihmistä, joka on osoitus tehdystä musiikillisesta kylvöstä. Kiitollisin mielin sain olla mukana palvelemassa.

31.10.2015 Ylivieskan kirkko, pyhäinpäivän musiikillinen jumalanpalvelus mukana pappina kappalainen Tuomo Kälviä, kanttorina Eeva Korhonen ja Kirkkokuoro sekä allekirjoittanut viulunsa kanssa. Kirkkokuoro lauloi kaksi laulua acapella, Turpelan "Taivaassa minulla on sinut" ja Niittykosken "On maa on aututaitten maa" sekä jumalanpalveluksen lopuksi Mobergin "Nyt pelko pois", johon soitin viuluobligaton ja soolon. Muutoin jumalanpalveluksen aluksi soitin tutun "Gammal Fäbodpsalm" virren Taalainmaalta sekä hengellisestä laulusta tehdyn sovituksen "Ihana rauhan ranta". Kirkko oli täynnä väkeä ja saimme kuulla vuoden aikana poisnukkuneiden seurakuntalaisten nimet luettuna ja kynttilä sytytettiin muistoksi. Tunnelmallinen tilanne, jonka vain voi kokea kotikirkossaan. Kiitos taivaan Isälle, että sain olla palvelemassa.

8.11.2015 Isänpäivän jumalanpalvelus Alavieskan kirkossa. Yhdessä kanttori Eila Kotiahon ja viuluoppilaani Tiina Taka-Eilolan kanssa huolehdimme jumalanpalvelusmusiikista Alavieskan kirkossa. Soitimme Tiinan kanssa aluksi Shostakovitsihin Preludin kahdelle viululle ja vastausmusiikkina tekstin aiheeseen, kahden maan kansalainen, hyvin sopivan "Täällä Pohjantähden alla" sekä kiitosmusiikkina ukrainalaisen kansansävelmän "Hiljainen tienoo". Jumalanpalveluksen aikana virsiin soitin oblgaattoja vähän "oman pään" mukaan. Jumalanpalveluksen päätteeksi soitin kanttorin säestyksellä Ole Bullin "Solitud la su la Motagne" eli suomalaisittan "paimentytön sunnuntai". Kun palkkana palvelutehtävästä oli lähetyslounas niin isänpäiväni sai arvoisensa lisän. Kiitos siitä, muistan Taivaan Isää siunaten kaikkia ihmisiä ja isiä maan päällä ja taivasmatkalla.

21.11.2015 Reisjärven kirkko. Juho Saukon siunaustilaisuus Reisjärven kirkossa ja muistotilaisuus seurakuntakodilla, kanttorina molemmissa Pekka Luukkonen. Sain soiton pari viikkoa aiemmin, jossa kyseltiin voiko tulla soittamaan tähän tilaisuuteen. En tuntenut henkilöä, tätä poisnukkunutta enkä soittajaa. Hän kertoi, että metsuri ja kirvesmies Juho "jussi" Saukko oli viulumusiikin ystävä kuten soittajakin. Kerroin, että ilman mutta tulen, olen Luojan lahjan antamin lahjoin seurakunnan palvelija. Hän luetteli soitettavat kappaleet. Minun tehtäväkseni jäi toteuttaa toive. Järnefeltin Kehtolaulu, Lindbergin Vanha virsi Taalainmaalta, ukrainalainen sävelmä Kristallivirta ja tuttu venäläinen hengellinen laulu Olen kuullut on kaupunki tuolla sekä P.J. Hannikaisen Suojelusenkeli "maan korvessa kulkevi lapsosen tie". Lisäksi hän toivoi kuulevansa Pererik Moraeuksen Koppången kansansävelmästä tehdyn viulusovituksen. Lupasin toteuttaa toiveet. Koppångenin sovimme soitettavan sunnuntain jumalanpalveluksessa jonne omaiset osallistuisivat. Olin otettu saamastani palautteesta. Siunausta kaikille mukana olleille jaksamisen toivotuksin, Juho on Hyvissä Käsissä.

22.11.2015 Reisjärven kirkko. Reisjärven Osuuspankin 100-vuotisjuhlajumalanpalvelus. Palvelemassa jumalanpalveluksen musiikin esittäjänä pieneltä omalta paikaltani eli Moraeuksen Koppången sekä Lindbergin Vanha virsi Taalainmaailta pikkasen muutettuna sovituksena paremmin jumalanpalvelusmusiikkiin sopivaksi. Seurakuntaa on aina ilo palvella ja erityisesti tähän liittyy eilinen päivä Juho Saukon omaisten mukana olon kautta. Tervetullut palvelutehtävä, jossa nöyränä sekä kiitolliseni Luojaani omalta osaltani olen ylistämässä.

5.12.2015 Kalajoki Pohjankylän koulu, soittis. Viulistieni eli oppilaiden esiintymistilaisuus. Soitin mukana aina kun oli tarvetta rohkaista esiintyjää. Eri tasoisina jokaiselle oli oma ponnistuksensa astua esille. Joululauluja ja mm. Shostakovitsin "Prelude" kahdelle viululle, Händelin "Impertinento" omana sovituksenani kahdelle viululle jne. Nämä ovat niitä tärkeitä tapahtumia minulle opettajana ja toisaalta oppilaille.

10.12.2015 Suvannon kappeli ja kirkkokuoron pikkujoulu. Ihan vapaata soittelua ja laulelua, lopuksi valmistautuminen kuoron joulunajan esiintymisiin. "Maa on niin kaunis" sykähdyttää aina...niin nytkin, jossa minulla on se oma roolini obligaaton soittajana.

13.12.2015 Puurojuhla Kukonkylän kylätalo Kukonkoskessa. Oppilaat taas esiintyjinä ja minä mukana lähinnä peräsimessä. Joululauluja sovittaminani ja jotain muuta pientä.

16.12.2015 Raution koulu, piano- ja viulupiirin pikkujoulu. Kolme tuntia iloista yhdessä oloa soittaen ja laulaen. Aivan upea ilta iloisten ihmisten seurassa. Joulu saa tulla!

31.12.2015 Lohtajan seurakuntatalo Kaija Aromaan 80-vuotisjuhlien ilta. Muistelin omassa sanallisessa osuudessani pyydettynä "Kaijan luokkaa" peilaten sen luokkaretkeemme Ruotsiin ja Tanskaan. Tapion kanssa soitimme J S Bachin "Kristus valo valkeuden", jossa Niemelän Hannu hoiti pianistin osuuden. Hannu lauloi hänelle upeasti sopivan Löwen "Kellon" joka erityisesti jäi tästä juhlasta monien rehtorimme temisen ohella mieleeni. Ylivieskaan valittu kanttori Teija Siirtola oli mukana juhlassa laulaen, olimme siis ylivieskalaisina hyvin edustettuna lohtolaisessa juhlassa. Kovasti lohtolaisuuteni sai taas vahistusta siin Niemelän Mikkon, Kristiinan ja hänen siskojensa sekä monien muiden seurassa. Juureni ovat lujasti Lohtajalla.

Vuosi 2015 ja "viuluviikari" jatkaa musiikillista taivaltaan. Tähän vuoteen mahtuu myös erittäin paljon uutta. Sain mm tutustua Olena Mihailovaan, jonka innostavassa ohjauksessa sain alkaa bassoääneni laulullisen koulutuksen. Parempi myöhään kun ei milloinkaan. Tavoitteeni sillä saralla on oppia uutta, kuten myös Liisa Louhensalon opetuksessa Kokkolan konservatorion avoimella osastolla viulistina. Paljon on taaperrusta edessä, mutta kun uskoo tekemisellä olevan merkitystä, niin enemmän on saamapuolella.

Olen entistäkin enemmän saanut kaikessa turvautua Jumalan hoitoon. Minua on siunattu musiikin lahjalla ja hyvällä kotona opitulla tavalla tehdä nöyrästi se mitä annetaan. Nimeni on Jumalan antaman lahjan rinnalla mitätön.

Kiitän nöyrimmästi kaikkia tukeneita ja minulle tärkeitä ihmisiä, kotiväkeä, vaimoani Astaa joka jaksaa seisoa rinnallani harmaampinakin päivinä. Äitiäni ja sisariani sekä etenkin Niemelän Hannua loistavasta läpi elämän ulottuvasta kaveruudasta. Urheilukentän pallon potkimisen ja pyörittelyn ja pompottelun kautta on siirrytty enemmän Armon antimien julistajiksi oman työmme ohella, sellisti veljeäni Tapioa, Eeva Korhosta, joka on jaksanut aina iloisesti olla tukemassa kotiseurakuntani kanttorina kuten koko seurakunnan palvelevaa joukkoa.

Olen saanut olla hyvässä seurassa! Kiitos!

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu