Vuosi 2022

Vuosi 2022 alkoi pandemian kourissa. Tilaisuuksia sai jarjestää hyvin rajoitetusti. Uutena kuviona tulikin online esiintymiset ja paikallisradio ja tv sekä striimaukset eri tilaisuuksista. Elämä muuttuu. Tiedä sitten milloin normaalit konsertti kokonaisuudet palaavat takaisin.

 

23.1.2022 Pyhän kolminaisuuden kirkko. Kirkossa oli messu johon osallistui mm kaksi rippikouluryhmää joten siellä oli paljon väkeä. Voisin ajatella olleen yli 200 kuulijaa paikalla ja striimattuna paljon enemmän kodeissaan. Kanttorina toimi Eeva Korhonen ja soitimme virren 923, "Silmäni aukaise". Ja kuolleille kiitoksena "Mun kotini taivaassa ihana on". Ehtoollismusiikkina Tartinin "Sarabanden" ja jumalanpalveluksen päätösmusiikkina Vivaldin Vuodenajoista osasta Talvi "Largon". Mukava olla pitkästä aikaa yleisön kanssa samoissa tiloissa esiintymässä.

20.3.2022 Jumalanpalvelus Kannuksen kirkko. Kanttorina Katja Paananen. Soitin Sleyn kirkkopyhän messussa Vesa Erkkilän Adagion, Anton Dvorakin Largon sinfoniasta uuteen maailmaan, Gabriel Fauren Elegien ja Schumannin Träumerain. Lisäksi kuolleiden kiitoksena "Mä kohti taivasta katselen". Mukavasti oli väkeä ja kiva oli käydä vanhassa kotikirkossa.

11.4.2022 Toholammin kirkko ja seurakuntakoti. Siskoni Hillevin miehensä Jorman äidin hautajaiset eli siunaus kirkossa ja muistotilaisuus seurakuntakodilla. Kanttorina Iiris Rautiola. Soitimme Albinonin Adagion ja Oskar Lindbergin Vahna virsi Taalainmaalta kappaleen... muistotilaisuudessa Sionin Virren Nyt kohti taivasta katselen joka on myös Lindbergin käsialaa. Lisäksi avustin Iiriksen laulussa Oi muistatko vielä sen virren, joka on Oskar Merikannon käsialaa. Sanat ovat Eino Leinon. Oli Saaran näköiset tilaisuudet ja toi läheisyyttä ja yhteisöllisyyttä elämääni.

14.4.2022 Reisjärven kirkko, Kiirastorstain messu. Musiikkia Kiirastorstain iltaan. Kanttorina Anni Kalliokoski ja laulajana Antti-Kalle Kallunki ja minä viuluineni häärimässä. Soitin Gabriel Fauren Elegian ja mukana obligaattoa useimpiin virsiin improvisoiden sekä Kallungin esittämiin lauluihin. Oli mielenkiintoinen ja mieleenpainuva kiirastorstai tummuuteen päättyvässä messussa. Väkeä kirkossa oli todella paljon.