KESÄKUUN TARJOUKSET voimassa 1.–30.6.2020

HAND SOAP • 500 ml • 23 € (norm. 29 €)

BioSwipe Hand Soap on nestemäinen probioottinen käsisaippua, joka puhdistaa lian tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Probiootit parantavat käsien mikrobitasapainoa. Muista pestä kädet huolellisesti varsinkin nyt, kun hyvä käsihygienia on yksi tärkeimmistä keinoista välttyä virusten tarttumiselta.

Tilaa Hand Soap tästä linkistä

SWIPE MAGIG • 100 ml • 22 € (norm. 27 €)

Swipe Magic sopii nahka-, puu- ja melamiinipintojen hoitoon. Se antaa pinnoille upean ulkonäön ja tekee pinnat antistaattiseksi suojaten niitä pölyyntymiseltä. Käyttökohteita ovat mm. huonekalut, keittiökaapin ovet, kengät, laukut, ikkunapellit, auton vinyylipinnat (kojelauta). Varmista Swipe Magicin sopivuus nahkapinnoille kokeilemalla ensin pienelle alueelle. Käyttöohje: Puhdista ensin käsiteltävä pinta liasta ja pölystä. Ravista pulloa hyvin kunnes nesteestä tulee tasaisen valkoista. Ennen kuin aloitat pinnan käsittelyn, varmista että se on ehdottomasti kuiva. Laita muutama tippa Swipe Magicia kuivalle sienelle ja levitä se pinnalle.

Pakkaus sisältää kolme sientä.

Tilaa Swipe Magic tästä linkistä

FOOT BATH • 250 ml • 19 € (norm. 24 €)

Foot Bath jalkakylpy virkistää ja rentouttaa jalkoja ja koko ihmistä. Kylvetys hillitsee bakteerien ja jalkasienen kasvua sekä pehmentää kovettumia. Foot Bath sisältää mm. ACTIValoeta, piparminttuöljyä ja Tea Tree Oilia, jotka tekevät tuotteesta erittäin hoitavan ja antiseptisen. Käytä jalkakylpyä päivittäin viikon ajan ja sen jälkeen vähintään kerran viikossa varsinkin, jos jalat ovat tulehtuneet, turvonneet, väsyneet tai niissä on kovettumia. Jalkakylvyn jälkeen suositellaan Foot Lotion -jalkavoiteen käyttöä. Foot Bath on valmistettu Suomessa.

Tilaa Foot Bath tästä linkistä

 

VIIKON 23 TARJOUKSENA HANDY BIOLOGINEN KÄSITISKIAINE EDULLISEEN 14 EURON HINTAAN (norm. 20 €)!

Perjantaina 5.6. vietetään Maailman ympäristöpäivää. Sen innoittamana päätimme tarjota teille jotain sellaista, jota tarvitaan kesäkaudella karavaanireissuilla, pitkillä veneretkillä ja lomanvietossa kesämökillä! Silloin turvaudumme usein käsintiskaukseen, mutta emme tietenkään halua rasittaa Suomen kaunista luontoa raskaalla kemikaalikuormalla.

BioSwipe Handy on nestemäinen, biologinen käsitiskiaine, joka pesee ja poistaa rasvan tehokkaasti jättämättä astioihin kemiallisia jäämiä. Tuotteessa ei ole käytetty hajusteita eikä väriaineita. Handy on tiiviste ja sitä annostellaan vain 3 ml viittä vesilitraa kohden. Pienen annostelun ansiosta yksi pullo riittää peräti n. 170 pesukertaan. Tuotteen aineosista n. 99,5 % on kasviperäisiä tai biologisia.

Tarjous on voimassa 1.–7.6.

Tilaa Handy tästä linkistä

Kesäkuun HomCare - Tarjous!

 

 

 

 

Modernia ja klassista! - Asta Nyman 044 9737813 

Tästä linkistiä suoraan

HomCare
VERKKOKAUPPAANI

 

Kotisivuverkkokauppa avautuu tästä linkistä

VERKKOKAUPPA 

Verkkokaupastamme saat kaikkea mahdollista

heinäseipäistä Avon - kosmetiikkaan, viuluihin ja soittimiin!