BioSwipe Sanit 500 ml

Nyt edullisesti meiltä !!!

27 € normaalihinta

Sanit on saniteettitilojen biologinen puhdistusaine. Se soveltuu kaikille saniteettitilojen pinnoille. Puhdistaa, antaa kiiltoa, poistaa hajuja ja niiden lähteitä. Tuoksuna raikas männyn tuoksu, pehmeä ja raikas citrus, joka antaa puhtaan tuoksun. Mukana myös appelsiininkukkaa ja vaniljaa. Tuotteen ainesosista vähintään 93 % on kasviperäisiä tai biologisia. Sanit laimennetaan omaan sumutinpulloonsa ja yhdestä tiivistepullosta saa jopa 12,5 sumutinpullollista, jolloin hinnaksi tulee 2,16 eur/pullo.

Kysy tarjous!

Family White 3 kg

43 €

Family White pyykkipulveri 3 kg muovipussissa. Family White on valkoisen ja värillisen pyykin pesujauhetiiviste. Se ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Family White liukenee erinomaisesti veteen ja huuhtoutuu hyvin pyykistä. 

Kysy tarjous ! Family White ja 30/60 yhteishinnasta !

30/60 pesuntehostaja on valkaisu- ja kirkastusaine, jonka valkaisevana tehoaineena toimii happi. Sitä käytetään valkaisuaineena joko erikseen liotuksessa tai annostellaan pesukoneeseen yhdessä pyykinpesuaineen kanssa. 30/60 on myös tehokas tahranpoistaja, joka toimii erinomaisesti useimmissa tekstiileissä ja esim. kylpyhuoneen puhdistamisessa.

Kysy Tarjous...

Family Color 1 l

19 e normaalihinta

Family Color on värilliselle ja tummalle pyykille kehitelty pyykinpesuneste. Sen sisältämien aineosien ansiosta pyykistä irtoaa vähemmän väriä ja tekstiilien värit säilyvät kirkkaampina. Family Color pesee tehokkaasti 30-60 asteen lämpötiloissa. Pienen annostelun ansiosta pullollinen riittää peräti 67 pesukertaan, jolloin pesukerran hinnaksi tulee 0,28 euroa.

Ainesosat 5-15 % anionisia pinta-aktiivisia aineita, <5 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita, <5 % fosfonaatteja, phenoxyethanol, entsyymejä

Tilaukset puhelimitse taikka emailiin

044 9880661 / tuomo

044 9737813 / asta

myynti@tuomohirvi.fi

Me palvelemme !

Asta ja Tuomo