17. marras, 2018

Pelottelun poliittinen kulttuuri tuhoaa maan

Tuho on sekä henkinen että yhteiskunnallinen.

Jonkun tittelin maakuntasotessa saanut entinen maahanmuuttovastaava Päivi Nerg valisti meitä Iltasanomissa vääntävänsä rautalangasta kuvan joka vie helvettiin.

Nerg, ihan lyhyesti. Sen pitää kaatua, jos ihminen on Suomessa vielä jonkin arvoinen. Kaikkein kamalin uhkakuva tulee siitä, että tämä kokoomus-keskustalainen talouspoliittinen mantra jatkaisi tässä maassa. Ilman maakuntasoten kaatumista näin tulisi käymään.

Vain lestadiolaisen ja etenkin harhaoppisen vanhoillislestadiolaisen perinteen Suomessa kyetään tällaiseen pelotteluun ja uhkakuvien maalailuun mitä Nerg tekee. Kun et hyväksy herätysseurakuntaa kaikkine harhaoppeineen niin olet helvetin tulen ruokaa.

Holtiton kansainvaellus, jota jotkut kutsuvat maahanmuuttopolitiikaksi perustuu samaan mantraan. Vihervasemmiston matemaattisesta helmitaulusta puuttuu järki, kun sen on korvannut sateenkaari, jonka päässä sadun mukaan on aarre.

Ellei tässä maassa ihmisen, suomalaisen, kristillisen ja isänmaallisen ajattelun perusarvot palaa politiikkaan niin olemme itsenäisyytemme uhrin antaneet täysin turhaan.

Anteeksi on pyydettävä edesmenneiltä sukupolvilta nykyisen rahanahneen polven näköalattomuutta.

Anteeksi.

tuomo